Tag en håndfuld lommepenge og køb din egen mini-by.

24 september, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
Har du altid drømt om at eje en luksuriøs bolig med egen tennisbane, swimmingpool og en jordtillæggende, der er større end en fodboldbane? en af Nordjyllands mest ekstravagante bolig er til salg - og den har alle de finesser, du aldrig vidste, du havde brug for!
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Ejendommen spreder sig over et fantastisk areal pÃ¥ 1.592 kvm, inklusive en rummelig kælder pÃ¥ 257 kvm. Men det stopper ikke der – ejendommen sidder pÃ¥ hele 87 hektar jord, herunder 62 hektar EU-støtteberettiget landbrugsjord og skovomrÃ¥der.

Husets ydre er indhyllet i en behagelig gul farve med håndkløvede naturskifer-tag og automatiske persienner i stuen. Indkørslen er omgivet af bøgehække og træer, der fører til den imponerende ejendom.

Indvendigt byder ejendommen på en stor møblerbar hall, en lys stue med højt til loftet og et køkken/alrum i New Yorker-stil. Der er også en 122 kvm stor udestue med en betagende udsigt over skoven og markerne. Garagen er rummelig med 94 kvm, og der er endda en vinkælder.

Ejendommen har sin egen 4 x 9 meter swimmingpool med italienske mosaikker, en tennisbane og en sauna. Første sal indeholder et erhvervsområde på 286 kvm.

Kælderen på 257 kvm byder på hobbyrum, teknikrum og en vinkælder. Ejendommen er udstyret med teknologiske finesser og har energieffektive 3-lags vinduer.

Udenfor finder du en tennisbane, et maskinhus på 376 kvm, to udendørs swimmingpools og et solcelleanlæg, der kan producere 52 KW strøm ifølge tidligere ejer.

Denne ejendom er den ultimative drøm for dem, der ønsker det bedste af det bedste. Så hvis du har lyst til at købe din egen mini-by og opleve luksus på et helt nyt niveau, så er denne bolig noget for dig!

Se mere her

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: ejendomsmægler Evald Borup
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt