iNordjylland.dk

Kunstcaféen i Blokhus begynder større ombygning efter efterårsferien

19 oktober, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Kunstcaféen i Blokhus har besluttet sig for en større ombygning i køkkenet, der starter umiddelbart efter efterårsferien. Selvom det er en omfattende proces, vil caféen forblive åben og byde gæster velkommen i alternative omgivelser.
Info:
Foto: Daian Gan - Pexels

Efter en grundig overvejelsesperiode har Kunstcaféen i Blokhus truffet beslutningen om at påbegynde en betydelig ombygning af deres køkken umiddelbart efter efterårsferien. Denne ombygning forventes at vare i ca. 5-6 uger, og det er vigtigt at bemærke, at caféen forbliver åben under hele processen.

Gæsternes mulighed for at nyde Kunstcaféens lækre retter vil ikke blive påvirket af ombygningen. I den mellemliggende periode, indtil det nye køkken på stueetagen er klar til brug, vil gæsterne have mulighed for at spise på 1. sal. Her venter en nyistandsat etage med en fantastisk udsigt over Vesterhavet, hvor der er plads til omkring 150-175 gæster.

Selv på overetagen er der et køkken til rådighed, hvilket gør det muligt at bespise gæsterne uden problemer. Dog kan der forekomme en smule længere ventetid, da dette køkken er lidt mindre end det på stueetagen. Indehaver Anita Michaelsen, som ejer caféen sammen med datteren Cecilie Michaelsen, beder om forståelse fra kunderne og påpeger, at der muligvis vil være en ekstra ventetid på op til 5 minutter, inden maden serveres.

Desværre kan ombygningen på 1. sal være en udfordring for gangbesværede gæster, da der er en stejl trappe med 10-12 trin som den eneste adgangsvej i øjeblikket. Dette er midlertidigt og vil blive løst i takt med ombygningen skrider frem.

Anita Michaelsen forklarer yderligere, at målet med ombygningen er at skabe bedre arbejdsforhold og et mere effektivt miljø for personalet i køkkenet. En ny madelevator vil blive etableret for at lette arbejdsbyrden for tjenerne. Ombygningen af køkkenet i sig selv vil skabe en bedre rytme og arbejdsflow, hvilket vil gavne personalet.

Desuden har ejerne planer om at udnytte lokalerne på 1. salen mere efter ombygningen, og der arbejdes på at udvikle flere spændende muligheder, selvom de endnu ikke kan afsløre detaljerne.

Kunstcaféen i Blokhus har haft en tilfredsstillende sæson indtil videre og ser frem til en god efterårsferie med åbning alle dage i denne periode. Fra uge 43 vil caféen dog være lukket om mandagen og tirsdagen.

I efterårsferien vil gelskaberne kunne nyde klassiske retter som wienerschnitzel, oksemørbrad og kunstburgere. Desuden vil den populære brunchbuffet blive serveret i weekenderne, og om torsdagen vil der være stegt flæsk ad libitum.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Blokhus.dk - Anne Nøhr Ringgren
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt